AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Αυγ 2019

Πρόσκληση για εθελοντική μετακίνηση πληρωμάτων ασθενοφόρων στη Σάμο


Εθελοντική μετακίνηση δύο μελών πληρώματος ασθενοφόρων στη Σάμο περιλαμβάνει η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες το ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών προγραμματίζεται εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών από τα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ (εκτός της Κ.Υ.) για το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2019.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν με αίτησή τους προς στα Γραφεία Διευθυντών Παραρτημάτων έως τις 28-08-2019. 

Οι Διευθυντές να αποστείλουν τις αιτήσεις στο Γραφείο Προέδρου με κοινοποίηση στην Δ/νση Παραρτήματος ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ανεξαρτήτως σύμφωνης γνώμης ή μη (αναφέροντας ωστόσο τις απόψεις τους). Στην αίτηση θα αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας, το Παράρτημα και ο Τομέας στον οποίο ανήκει ο υπάλληλος, ο επιθυμητός προορισμός και το χρονικό διάστημα. 

Η υπηρεσία θα καταβάλλει προσπάθεια για τη διαμονή και την διατροφή των συμμετεχόντων. Η κάλυψη θα πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ οι οποίοι θα διαθέτουν κατάλυμα στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Ν.4336/2015 στις τροποποιήθηκε με το Ν.4486/07-08-2017, η ημερήσια αποζημίωση δαπάνης διατροφής θα καταβληθεί, εφόσον οι μετακινήσεις του κάθε υπαλλήλου δεν υπερβαίνουν τα ετήσια όρια τα οποία προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, από τη Διεύθυνση στην οποία ανήκει ο κάθε υπάλληλος. Οι αρμόδιες Διευθύνσεις στις οποίες ανήκουν οι μετακινούμενοι υπάλληλοι, είναι υπεύθυνες για την τήρηση των ανωτέρω.

Οι προορισμοί θα είναι οι εξής:

Πηγή: EKABnews.gr

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com

Τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και Εισιτήρια για όλα τα πλοία