AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Οκτ 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 8 έως 14/10


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 8 έως και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "'Εβερεστ (Everest)" σε έκδοση 3D. Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις (Yellowbird)".

Η ταινία "Έβερεστ" είναι μια περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2015.



Η υπόθεση της ταινίας:

Μάης, 1996. Δύο ομάδες ορειβατών βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση των Ιμαλαΐων, καθοδόν για την κορυφή του Έβερεστ. Ο κόσμος γύρω τους συνταράσσεται από μια τεράστια χιονοθύελλα, όπου τα σκληρότερα στοιχεία της φύσης βάλλονται κατά των ανθρώπων. Πλέον, η εμμονή των ορειβατών για ανάβαση μετατρέπεται σε ένα αδυσώπητο αγώνα επιβίωσης.




Σκηνοθεσία: Baltasar Kormakur. Πρωταγωνιστούν: Jake Gyllenhaal, Jason Clarke, Keira Knightley, Sam Worthington, Josh Brolin.

Διάρκεια: 122 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Η ταινία "Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, γαλλικής παραγωγής του 2014.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Κιτρινομύτης είναι ένα μικρούλι ορφανό πουλάκι που ποτέ δεν έφυγε από τη φωλιά του. Δεν έχει οικογένεια, αλλά απελπισμένα θέλει μία. Κι όμως, θα βρεθεί να οργανώνει μόνο του ένα ολόκληρο σμήνος στην αποδήμηση για την Αφρική, όταν το πουλί που οδηγούσε τραυματίζεται και αναγκάζεται να περάσει τις πληροφορίες στον μικρούλι.


Σκηνοθεσία: Christian De Vita.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Φοίβος Ριμένας, Λίλα Μουτσοπούλου. Στεφανία Φιλιάδη, Άντρια Ράπτη, Σταύρος Σιούλης, Ντίνος Πικροδημήτρης, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Φώτης Πετρίδης, Βασίλης Μήλιος, Ρόζι Παπαϊωάννου, Αίγλη Κοντονίκου, Κώστας Αποστολίδης, Γιώργος Σκούφης.

Διάρκεια: 90'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.