AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Δεκ 2015

Διαμάχη για φυλλάδιο του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου


Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου εκφράζει με ανακοίνωσή του την έντονη δυσαρέσκειά του για το φυλλάδιο που μοιράστηκε στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου, με το μισό σχεδόν νησί να έχει "αφανιστεί" από τον χάρτη.

Στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου, ο οποίος έχει ως έδρα του την πόλη της Σάμου, τονίζει τα εξής, απευθυνόμενος προς τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου: 


"Αγαπητοί συνάδελφοι, η κίνηση σας αυτή είναι φοβική και εθνικά επικίνδυνη. Είναι δυνατόν στο όνομα του τοπικισμού να παρουσιάζετε την Σάμο μισή και μάλιστα στην Τουρκία που αμφισβητεί καθημερινώς τα σύνορα μας;

Ποιος άραγε από εμάς σας δημιούργησε έστω και ένα πρόβλημα στην σύνδεση του Καρλοβάσου με το Σεφεριχισάρ;

Ο Σύλλογος μας πριν από δύο χρόνια έλαβε μέρος σε έκθεση στην Σμύρνη όπου διαφήμιζε όλο το νησί με φυλλάδια από την Περιφέρεια και τον Δήμο τα οποία συμπεριελάμβαναν και την Ικαρία και τους Φούρνους. 

Εσείς γιατί επιτρέπετε να σας χρησιμοποιούν άνθρωποι που στο όνομα του άρρωστου τοπικισμού υπηρετούν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους συμφέροντα δημιουργώντας τεράστια προβλήματα; 

Ζητάμε να πάρετε θέση δημόσια για αυτό το τόσο σοβαρό λάθος σας και σας προειδοποιούμε ότι με τέτοιες ενέργειες το μόνο που μπορεί να πετύχετε είναι η πλήρη απομόνωση σας. 

Το Υπ. Εξωτερικών και το Υπ.Τουρισμού είναι άραγε ενήμερα για αυτή σας την κίνηση;

Εμείς προκειμένου να μην γελοιοποιηθεί το νησί μας δεν  θα το κοινοποιήσουμε αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι αν προβείτε ξανά σε παρόμοια κίνηση θα οδηγηθείτε στον εισαγγελέα.

Παρακαλούμε να πάρουν θέση δημόσια όλοι οι φορείς, τα τοπικά συμβούλια, Ο Βουλευτής, Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Σάμου.

Εμπορικός Σύλλογος Σάμου
"