AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Δεκ 2015

"Star Wars" στο Cine Rex από 31/12-4/1 και στο Cine Olympia από 1-10/1


Δύο κινηματογράφοι στη Σάμο, το Cine Rex στους Μυτιληνιούς και το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλουν αυτή την εβδομάδα την ταινία "Star Wars Επεισόδιο 7: Η Δύναμη Ξυπνάει (Star Wars: Episode VII -The Force Awakens)".

Το Cine Olympia στους Μυτιληνιούς Σάμου θα προβάλλει την ταινία από την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Την Πέμπτη 31/12 και τη Δευτέρα 4/1 θα υπάρξει μία προβολή στις 20:15 ενώ από την Παρασκευή 1/1 έως και την Κυριακή 3/1 θα γίνονται δύο προβολές, στις 18:30 και στις 21:30.

Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα την προβάλλει από την Παρασκευή 1 έως και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Star Wars Επεισόδιο 7: Η Δύναμη Ξυπνάει (Star Wars: Episode VII -The Force Awakens)". Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου θα υπάρξει και απογευματινή προβολή, στις 17:00.

Η ταινία "Star Wars Επεισόδιο 7: Η Δύναμη Ξυπνάει" είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:

Τρεις δεκαετίες από την καταστροφή της Αυτοκρατορίας, ο τελευταίος των Τζεντάι, ο Λουκ Σκάιγουοκερ, έχει εξαφανιστεί. Η Πρώτη Τάξη, διάδοχοι της Αυτοκρατορίας, αναζητούν τον Λουκ στους γαλαξίες, ενώ το ίδιο πράττει και η πλευρά των επαναστατών, τα παρακλάδια της Νέας Δημοκρατίας, υπό την ηγεσία της στρατηγού Λία Οργκάνα.

Ο Πόε Ντάμερον, ο καλύτερος πιλότος της αντίστασης, αποστέλνεται να βρει έναν χάρτη που δείχνει το πού είναι ο Λουκ, από ένα χωριό στον πλανήτη Τζάκου, αλλά συλλαμβάνεται από τους αυτοκρατορικούς…



Σκηνοθεσία: J. J. Abrams. Πρωταγωνιστούν: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley κ.ά.


Διάρκεια: 135'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



 
- Cine Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ. 


- Cine Olympia: Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 27 στην πόλη της Σάμου, τηλέφωνο 2273025011.

Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.