Το Σάββατο 25 Ιουνίου θα αρχίσει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στο εστιατόριο "Αστερίας" του Ξενοδοχείου Doryssa.
Ο σεφ του Doryssa, Άγγελος Μπακόπουλος, σε συνεργασία με μεγάλους Έλληνες σεφ θα παρουσιάσουν στις 25/6, στις 16/7, στις 10/8, στις 20/8 και στις 3/9 ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι, από την κρητική έως την διεθνή κουζίνα!
Την αρχή κάνει το Σάββατο 25/6 o Σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο βιρτουόζος της σύγχρονης γαστρονομίας, ο οποίος προσκαλεί το κοινό σε ένα ταξίδι απόλυτης ισορροπίας μεταξύ παρουσίασης και γεύσης!
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2273088300.