AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιουν 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Από μικροί στα μυστικά της ιστιοπλοΐας τριγώνου!


Την ιστιοπλοΐα τριγώνου παρουσίασε σε μαθητές ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ.), στην προσπάθειά του να φέρει κοντά στο άθλημα τους μικρούς φίλους της ευρύτερης περιοχής.

Για τον σκοπό αυτόν ο ΝΑ.Ο.Κ. απέστειλε πρόσκληση ενδιαφέροντος στα σχολεία, στην οποία ανταποκρίθηκαν θετικά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρλοβάσου (Πορφυριάδα) και το Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου Καρλοβάσου.

Στην πράξη, την Τρίτη 14 Ιουνίου έγινε παρουσίαση σκάφους και γενικότερα του αθλήματος σε όλους τους μαθητές του 1ου Δημοτικού από ομάδα του ομίλου και τον προπονητή.

Ακολούθησε παρουσίαση και επίδειξη από αθλητές του ομίλου στην παραλία, παρουσία όλων των μαθητών του Δημοτικού Μεσαίου Καρλοβάσου.

Το ενδιαφέρον των 200 παιδιών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα ήταν πολύ μεγάλο, αφού ακολούθησαν δεκάδες ερωτήσεις. 

Ο ΝΑ.Ο.Κ ευχαριστεί θερμά για τη θετική ανταπόκριση την προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξία Εμμανουηλίδου, την υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων της Πέλλα Παππά-Πέλλη, τον διευθυντή του 1ου Δημοτικού Καρλοβάσου Φανούρη Κουκούλη, τη διευθύντρια του Δημοτικού Μεσαίου Καρλοβάσου Μαρία Mπαρμπάκη, όπως επίσης όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της δράσης.

Οι εγγραφές στον όμιλο συνεχίζονται, ενώ τα μαθήματα ξεκινούν την 1η Ιουλίου.


Δείτε φωτογραφίες του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου από τις δύο αυτές παρουσιάσεις του αθλήματος!

 












Φωτογραφίες: Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου