AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Ιουλ 2016

Τουριστική προβολή της Σάμου σε μεγάλη βρετανική εφημερίδα


Συνεχίζεται η προσπάθεια προβολής της Σάμου στα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με σκοπό την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος στον τουρισμό του νησιού.

Ο Δήμος Σάμου σε συνεργασία με το γραφείου Ε.Ο.Τ Μεγάλης Βρετανίας & Ιρλανδίας και του tour operator "Sunvil Holidays" προσκαλεί τον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας "The Telegraph", Chris Leadbeater, για επίσκεψη στη Σάμο από 16 έως 19 Ιουλίου.

Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την δημοσίευση σχετικού αφιερώματος για το νησί, στοχεύοντας στην ενίσχυση των ταξιδιωτικών κρατήσεων από την αγορά της Μ. Βρετανίας.

Το εν λόγω αφιέρωμα, θα προβάλει την Σάμο ως ιδανικό προορισμό διακοπών σε μια από τις πλέον δημοφιλείς εφημερίδες της χώρας της.

Σημειώνεται, ότι η εφημερίδα "The Telegraph" έχει ημερήσια κυκλοφορία περίπου 541.000 χιλιάδες αντίτυπα και αναγνωσιμότητα από περί τα 1.346.000 Βρετανούς, ενώ το αναγνωστικό της κοινό είναι άτομα με υψηλό εισοδηματικό και μορφωτικό επίπεδο που πραγματοποιούν πολλά ταξίδια κατά την διάρκεια του έτους.


Φωτογραφία της Ντίνας Καραγιάννη