AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Ιουλ 2016

Προβολή του θαλάσσιου τουρισμού της Σάμου στη Ρωσία


Δύο εξειδικευμένοι στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting Ρώσοι δημοσιογράφοι / φωτορεπόρτερ, θα επισκεφθούν με ιστιοπλοϊκό σκάφος στα τέλη Ιουλίου τη Σάμο, τη Ρόδο, τη Χάλκη, την Τήλο, τη Νίσυρο, τη Λέρο και την Κω.

Σκοπός του ταξιδιού η συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των επιλογών που έχουν στην χώρα μας όσοι αγαπούν και επιλέγουν τον θαλάσσιο τουρισμό.

Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν στο δημοφιλές blog  Travelinsider.ru, στην διαδικτυακή έκδοση του Conde Nast Traveller και σε ειδικά περιοδικά ιστιοπλοΐας. Παράλληλα θα μπορούν να συμπεριληφθούν και σε inflight περιοδικά και άλλες πολυτελείς εκδόσεις με υψηλού οικονομικού επιπέδου αναγνωστικό κοινό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ειδικού ενδιαφέροντος επισκεπτών τόσο από τη ρωσική όσο και από την παγκόσμια τουριστική αγορά.

Το ταξίδι οργανώνεται από το Γραφείο Ε.Ο.Τ Ρωσίας σε συνεργασία με την κεντρική υπηρεσία Ε.Ο.Τ και τη συνδρομή των Περιφερειών Β. και Ν. Αιγαίου και των εκάστοτε τοπικών αρχών.

Πρόκειται για ένα ακόμη δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης (press trip) στο Ανατολικό Αιγαίο - αυτή τη φορά με στόχο την ενημέρωση Ρώσων τουριστών ειδικών απαιτήσεων, σε υλοποίηση της πολιτικού σχεδιασμού της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν πιέσεις από το προσφυγικό ρεύμα.

Ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ενέκρινε την Τρίτη τη σχετική εισήγηση για τη δαπάνη υλοποίησης του δημοσιογραφικού αυτού ταξιδιού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 30 Ιουλίου.

Πηγή φωτογραφίας: SamosMarina.com