AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Ιουλ 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η εκδήλωση της Eurobank στη Σάμο

Εκπρόσωποι της διοίκησης με τα στελέχη της Τράπεζας

Εκδήλωση για τους πελάτες της διοργάνωσε την Πέμπτη η Eurobank στη Σάμο. Στο υποκατάστημά της στην πόλη της Σάμου εκπρόσωποι της διοίκησης και στελέχη της Τράπεζας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πελάτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων και οργανισμών, η παρουσία των οποίων επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τη Eurobank, "τους ισχυρούς δεσμούς της Τράπεζας  με τους πολίτες  και την τοπική κοινωνία".

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας για τις προοπτικές της Eurobank στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται με την πρόσφατη επιστροφή της Τράπεζας στην κερδοφορία, όπως αποτυπώθηκε στα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου τριμήνου 2016, μετά από πέντε χρόνια πρωτοφανούς δοκιμασίας για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αλλά και για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η Τράπεζα το επόμενο διάστημα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά, αλλά και έγινε ενημέρωση για το νέο σύγχρονο μοντέλο εξυπηρέτησης της πελατείας που έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει η Τράπεζα με στόχο την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, υιοθετώντας ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η τεχνολογία για την αναβάθμιση των συστημάτων, του δικτύου των καταστημάτων και της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Εκ μέρους της διοίκησης της Τράπεζας στην εκδήλωση συμμετείχε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Τράπεζας-επικεφαλής δικτύου καταστημάτων Eurobank Ιάκωβος Γιαννακλής, ο οποίος ευχαρίστησε τους πελάτες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στην Τράπεζα και τους διαβεβαίωσε ότι η πελατοκεντρική αντίληψη αποτελεί πάγια στρατηγική της Eurobank, που εκφράζεται έμπρακτα μέσα από την ουσιαστική στήριξη των επιχειρηματικών και ιδιωτών πελατών, ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις ανάγκες και τις τυχόν δυσκολίες τους και να συμβάλλουν με τη σειρά τους στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Γιάννης Γαβαλάς-επικεφαλής του τομέα καταστημάτων Νήσων Αιγαίου και ο Νίκος Παπαδημητρίου-περιφερειακός διευθυντής Νήσων Αιγαίου.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Βαλκαμλής, ο πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Σάμου Δημήτρης Κωλέτης,  ο πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Γιώργος Κυριαζής, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κώστας Κυριαζής, ο π. Ιωακείμ Μοσχονάς και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Παναγιώτης Κοτρίδης.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν οι διευθυντές των καταστημάτων Eurobank Σάμου Νάνσυ Λαμπροπούλου και Eurobank Καρλοβάσου Φίλιππος Τζερέτας.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα!



Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Ο κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων Eurobank (πρώτος από αριστερά) με τον Δήμαρχο Σάμου κ.  Μιχάλη Αγγελόπουλο (πρώτος από δεξιά) και τον  Πρόεδρο του  Εμπορικού Συλλόγου κ. Δημήτρη Κωλέτη (στη μέση)

Ο κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων Eurobank (δεύτερος από αριστερά), με τον Δήμαρχο Σάμου κ.  Μιχάλη Αγγελόπουλο (στο κέντρο), τον Πρόεδρο του  Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Κυριαζή (πρώτος από αριστερά), με πελάτες και στελέχη της τράπεζας.

Ο κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Επικεφαλής Δικτύου