AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Ιουλ 2016

Επίσκεψη δημοσιογράφου των Times για την τουριστική προβολή της Σάμου


Η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας "The Times" στην Αθήνα, Amanda Dardanis, θα βρεθεί από τις 8 έως τις 10 Ιουλίου στη Σάμο, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Σάμου για τουριστική προβολή του νησιού και την αναστροφή του φετινού αρνητικού κλίματος. 

Η επίσκεψη της δημοσιογράφου διοργανώνεται σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ της Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας και του ταξιδιωτικού πρακτορείου Sunvil Holidays.

Σκοπός της επίσκεψής της είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού και η δημιουργία σχετικού αφιερώματος για τη Σάμο, στοχεύοντας στην ενίσχυση των ταξιδιωτικών κρατήσεων από την αγορά της Μ. Βρετανίας.

Το εν λόγω αφιέρωμα, θα προβάλει το νησί ως εξαιρετικό προορισμό διακοπών σε μια από τις πλέον δημοφιλείς εφημερίδες της Μ. Βρετανίας.

Σημειώνεται, ότι η εφημερίδα The Times έχει ημερήσια κυκλοφορία 480.600 αντίτυπα περίπου και αναγνωσιμότητα από +/- 995,000 Βρετανούς, ενώ το αναγνωστικό της κοινό είναι άτομα με ιδιαιτέρως υψηλό εισοδηματικό και μορφωτικό επίπεδο, που πραγματοποιούν αρκετά ταξίδια κατά τη διάρκεια του έτους.

Φωτογραφία του Νίκου Αναστασίου