AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Αυγ 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Γιορτή του Πατέρα στον Παγώνδα Σάμου!


Στη γεμάτη από κόσμο όμορφη πλατεία του Παγώνδα Σάμου γιορτάστηκε την Παρασκευή η "Γιορτή του Πατέρα", μια εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα "Η Ομόνοια".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Παγωνδιώτες αλλά και πολλοί επισκέπτες από διάφορα μέρη της Σάμου και αλλού.

Αρχικά παρουσιάστηκε ένα μονόπρακτο με τίτλο "Ο Καραγκιόζης στην Ενωμένη Ευρώπη".

Πρόκειται για έργο που γράφτηκε από ένα μέλος της φετινής θεατρικής ομάδας και συμπληρώθηκε και από άλλα μέλη αυτής. 
 
Η θεατρική ομάδα περιλαμβάνει παιδιά από τα νήπια μέχρι το τέλος του Λυκείου, τα οποία συμμετείχαν στην εκδήλωση με πολύ κέφι.

Στη συνέχεια λίγα λόγια για τον Πατέρα είπε η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου Πελαγία Αξιώτου.

Ακολούθησε η πρόεδρος του Συλλόγου, Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή, ευχαριστώντας όλους εκείνους που συνεχίζουν να στηρίζουν το σύλλογο, αλλά και τα μέλη και τους φίλους που βοήθησαν να οργανωθεί η εκδήλωση.
   
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από δύο σαμιώτικες χορευτικές ομάδες:

- Του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ποτοκακίου Χώρας "Ειρήνη", με υπεύθυνο τον Μάκη Ευαγγέλου.


Μοιράστηκε επίσης, όπως κάθε χρόνο, μια  καρτούλα με ευχές σε όλους τους πατεράδες στην πλατεία.

Μετά ξεκίνησε το γλέντι με ζωντανή μουσική από τους Καραχριστοδούλου Ηλία (μπουζούκι), Βαλασάκη Μένιο (Αρμόνιο) και Παπαγεωργίου Κώστα (κιθάρα), που κράτησε μέχρι τις τρεις το πρωί.

Ιδιαίτερη τιμή, για τον Πατέρα και την εκδήλωση ήταν η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, κ. Ευσέβιου, στον οποίο δόθηκε η ευκαιρία να πει λίγα λόγια στους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι ιερείς του χωριού, Σπάγος Νικόλαος και Αρβανίτης Μανώλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Τσάτσος Γιώργος, ο τοπικός σύμβουλος, Μανώλης Ζαρμπάνης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Παγώνδα, Κούτρα Σοφία, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παγώνδα, Καραμανώλης Μιλτιάδης, από τη Θεατρική Ομάδα Σάμου, ο Μάρκου Στέλιος και ο πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου "Ο Ευπαλίνος", Σπυρόπουλος Γιώργος.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση!









 











Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα "Η Ομόνοια" ευχαριστεί τις χορευτικές ομάδες των συλλόγων "Ειρήνη" και "Ωκυρρόη" για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους και όλους εκείνους που βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης, ενώ τέλος εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους τους πατεράδες
.