AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Αυγ 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο περίπλους της Σάμου με κανό!

Φωτογραφία του Αντώνη Ιατρού

Τον περίπλου της Σάμου με κανό ξεκίνησε την Παρασκευή ο Νίκος Αθανασόπουλος!

Η αναχώρησή του από το Μαλαγάρι έγινε στις 8 το πρωί και το πρώτο σκέλος του περίπλου ολοκληρώθηκε όταν ο κωπηλάτης έφτασε με το εξάμετρο σκάφος του στο λιμάνι του Πυθαγορείου στις 14:10. Η περίπου εξάωρη επιτήρηση του αθλητή έγινε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Στο Πυθαγόρειο ο Νίκος Αθανασόπουλος παρέμεινε για να παρακολουθήσει τους επίσημους εορτασμούς για την 192η επέτειο της ναυμαχίας της Μυκάλης.


Το Σάββατο 6 Αυγούστου αναχωρεί από το Πυθαγόρειο στις 8 το πρωί με κατεύθυνση Λιμνιώνα Μαραθοκάμπου και Φούρνους. Η επιτήρηση και η συνοδεία του θα γίνεται από τον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου.

Ο τέως βαλκανιονίκης κωπηλασίας με τη δράση του αυτή προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να  στηρίξει και να προσφέρει χαμόγελο στα παιδιά των προσφύγων, αλλά και τα παιδιά των νησιών που αντιμετωπίζουν τις δικές τους δυσκολίες. 

Κατά τη διάρκεια του περίπλου ο κόσμος μπορεί να συνδράμει οικονομικά στην οργάνωση το "Χαμόγελο του παιδιού", μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του, είτε  και μπορεί να συνδράμει στην οικονομική του ενίσχυση είτε καταθέτοντας χρήματα μέσω τράπεζας, είτε στέλνοντας μήνυμα από το κινητό τους στο 19810 με χρέωση 2,46 €.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του περίπλου της Σάμου που πραγματοποιεί με το κανό του ο Νίκος Αθανασόπουλος!

Φωτογραφίες του Αντώνη Ιατρού






Φωτογραφίες του Γιώργου Στάντζου