AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Αυγ 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:Οι σελίδες του οδηγού της "Dodekanisos Seaways" για τη Σάμο!


Τουριστική παρουσίαση της Σάμου περιλαμβάνει και ο φετινός ταξιδιωτικός οδηγός "12nisos - Discover the Aegean Islands" της "Dodekanisos Seaways"! Δείτε όλες τις εικόνες και τα κείμενά του για τη Σάμο!

Η παρουσίαση του νησιού καλύπτει 8 σελίδες στα ελληνικά και στα αγγλικά και παρέχει στους χιλιάδες αναγνώστες του οδηγού στοιχεία για την ιστορία, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, τις γεύσεις και την παράδοση του νησιού.

Δείτε αποκλειστικά στο My Samos Blog την παρουσίαση της Σάμου στον ταξιδιωτικό οδηγό της "Dodekanisos Seaways"!



Important note for Google Translate users: 

To view the pdf file please return to the original (Greek) version of this post.

Η κυκλοφορία των ταξιδιωτικών οδηγών της "Dodekanisos Seaways" εδώ και επτά χρόνια αποτελεί πλέον εκδοτικό θεσμό στην υπηρεσία της προβολής και διαφήμισης των νησιών της Δωδεκανήσου και των νησιών του Β.Α. Αιγαίου, Σάμου, Ικαρίας, και Φούρνων.

Στον ταξιδιωτικό οδηγό "12nisos - Discover the Aegean Islands" που εκδόθηκε σε 50.000 αντίτυπα, προβάλλονται 17 συνολικά προορισμοί, στα ελληνικά και αγγλικά, με ενημερωτικές αναφορές στην ιστορία, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές τους, μέσα από ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό.

Στις 132 σελίδες του περιέχονται ακόμη χρήσιμες πληροφορίες στους ταξιδιώτες για τη ζωή των νησιών, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, τα πιο σημαντικά λαϊκά πανηγύρια και τις τοποθεσίες και παραλίες που προσφέρονται για τις εναλλακτικές διακοπές τους.
   
Ο ταξιδιωτικός οδηγός διανέμεται αποκλειστικά από τα πλοία της εταιρείας "Dodekanisos Express",  "Dodekanisos Pride" και "Panagia Skiadeni".
   
Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο μιας αρτιότερης, πληρέστερης και άριστα οργανωμένης διαφημιστικής πλουραλιστικής καμπάνιας, η "Dodekanisos Seaways" έχει υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με την καταξιωμένη εξειδικευμένη εταιρεία "Socialab", για την διαδικτυακή προώθηση κάθε νησιού.
   
Η συνεργασία αυτή έχει αποφέρει το εταιρικό video της "Dodekanisos Seaways" που προβάλλεται, τις τελευταίες ημέρες, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέχρι σήμερα το έχουν δει περισσότερα από 140.000 άτομα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
   
Παράλληλα, αυτήν την περίοδο, η εταιρεία ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο video με την ιστορική, πολιτιστική, κοινωνική και παραδοσιακή ταυτότητα των νησιών που προσεγγίζουν τα πλοία της, διάρκειας μιάμισης περίπου ώρας, στα ελληνικά και αγγλικά.
   
Για την διοίκηση, τα πληρώματα και τους εργαζόμενους της "Dodekanisos Seaways" η αποτελεσματική προβολή των νησιών μας είναι πρώτιστο χρέος, γιατί πιστεύουμε στις απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξής τους σε όλους τους τομείς.
   
Και γιατί, ακόμα, όλοι μαζί μπορούμε για την τουριστική αναβάθμισή τους.