AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιαν 2017

Υποβολή αιτήσεων για 99 θέσεις εργασίας στον Δήμο Σάμου-Αναλυτικά οι θέσεις


Ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης 24 Ιανουαρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη τρίτη φάση της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στους δήμους όλης της χώρας για 99 ανέργους στον Δήμο Σάμου και συνολικά 24.251 σε όλη την Ελλάδα. Δείτε τον πίνακα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

Πιο αναλυτικά, αυτές είναι:

Κάντε κλικ για μεγέθυνση του πίνακα


Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ, θα μπορούν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου, να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (ονομασία χρήστη και συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση από έναν έως τρεις δήμους της επιλογής τους και για μία και μόνο ειδικότητα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, οι ωφελούμενοι θα εργαστούν σε κοινωφελή προγράμματα για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ, όσοι είναι άνω των 25 ετών, θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).