AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιαν 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Επιμελητηρίου Σάμου στο facebook

Τον απολογισμό της δράσης του Επιμελητηρίου Σάμου για το 2016 παρουσίασε ο πρόεδρός του, Γιώργος Κυριαζής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης της Σάμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του Επιμελητηρίου και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων της Σάμου.

Ο κ. Κυριαζής αναφέρθηκε στις δράσεις που έγιναν για τη βελτίωση της τουριστικής κίνησης του νησιού, η οποία λόγω του προσφυγικού - μεταναστευτικού είχε υποστεί μεγάλη πτώση, μέσω εκθέσεων αλλά και διαφήμισης με την συντονισμένη δράση και την συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς, που είχε ως αποτέλεσμα να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα. 

Επίσης το Επιμελητήριο την χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε πολλές εκδηλώσεις υποδοχής τουριστών που έφτασαν στο νησί είτε με κρουαζιερόπλοια είτε μέσω πτήσεων τσάρτερ. Τέλος ο κ. Κυριαζής αναφέρθηκε στις εγγραφές νέων επαγγελματιών στο Επιμελητήριο που το 2016 ήταν περισσότερες από τις διακοπές που έγιναν.

Αμέσως μετά ο ιερέας του Αγίου Νικολάου, π. Στέφανος, ευλόγησε την βασιλόπιτα ενώ το φλουρί κέρδισε ο περιφερειακός σύμβουλος, Βασίλης Πανουράκης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σάμου:











Πηγή κειμένου: era-aegean.gr
Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Επιμελητηρίου Σάμου στο facebook