AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιαν 2017

Το μήνυμα του απερχόμενου αστυνομικού διευθυντή Σάμου, Ευ. Τσιρίγου

Πηγή φωτογραφίας: aegaio.blogspot.gr

Μήνυμα προς την τοπική κοινωνία απευθύνει ο απερχόμενος αστυνομικός διευθυντής Σάμου, ταξίαρχος ε.ο.θ. Ευάγγελος Τσιρίγος, που αποχωρεί από την ηγεσία της Αστυνομίας στη Σάμο.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Τσιρίγος αναφέρει:

"Κλείνοντας τον κύκλο της υπηρεσιακής μου διαδρομής, ως απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου, νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς όλες τις Τοπικές Αρχές,  Υπηρεσίες & Φορείς.        
            
Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστώ για την πολύπλευρη και πολύτιμη συνεργασία, καθοδήγηση και υποστήριξη, τον Μητροπολίτη Σάμου - Ικαρίας & Κορσεών , τους Εισαγγελικούς & Δικαστικούς λειτουργούς, το Βουλευτή Σάμου, τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, το Δήμαρχο Σάμου, το Διοικητή της 79 Α.Δ.Τ.Ε., το Λιμενάρχη, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και τους δημοσιογράφους  των Μ.Μ.Ε. που λειτουργούν αντικειμενικά και καλόπιστα για την ενημέρωση των πολιτών. 
           
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες, για την ποικιλότροπη βοήθεια και στήριξή τους στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, κατά εκτέλεση των καθηκόντων μου την  τελευταία τριετία.
          
Εδώ επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω ότι, το όποιο Αστυνομικό έργο καταφέραμε, σε ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες και με μια χειμαζόμενη κοινωνία δεν θα το είχαμε πετύχει, χωρίς την αυταπάρνηση και την φιλοτιμία  του συνόλου του Αστυνομικού προσωπικού, προς το οποίο εκφράζω την ευαρέσκειά μου.      
            
Η δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας, ιδίως τα τελευταία χρόνια, έχει ελπίδες να σταθεί όρθια και να αντλήσει αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον, όσο υπάρχει αυτό το πνεύμα και η δύναμη της προσφοράς και του καθήκοντος .
         
Τέλος παρακαλώ όλους, να συνεχίσετε να στηρίζετε και να συνδράμετε τον καθημερινό «καλό» αγώνα των Αστυνομικών μας, προς όφελος των  τοπικών μας κοινωνιών.

Αγαπητές-οι Συνάδελφοι, 
      
ύστερα από 32 έτη κοινής υπηρεσιακής πορείας, αποχωρώ από την ενεργό υπηρεσία κρατώντας τις δύσκολες αλλά και συναρπαστικές στιγμές που ζήσαμε μαζί. Υπήρξε για μένα μέγιστη τιμή και ευθύνη να συνυπηρετήσω μαζί σας  από διάφορες θέσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών και ιδιαίτερα από την θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου. Προσπάθησα να φανώ αντάξιος  των ευθυνών μου και των προσδοκιών σας. Δε ξέρω κατά πόσο το κατάφερα. Θέλω να γνωρίζετε όμως ότι η προσπάθεια μου αυτή ήταν συνεχής & καλοπροαίρετη.
           
Αν οποιοσδήποτε από εσάς αισθάνθηκε  ότι αδικήθηκε από υπηρεσιακές μου ενέργειες ή επιλογές, θέλω ειλικρινά να τον διαβεβαιώσω ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση, αλλά όπως πάντοτε, λειτούργησα με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση του Αστυνομικού Προσωπικού και του Υπηρεσιακού Συμφέροντος.
             
Για μια ακόμη φορά, σας προτρέπω να διατηρήσετε μεταξύ σας σχέσεις έντιμης συναδελφικότητας και ανυστερόβουλης αλληλεγγύης, διότι στις δύσκολες εποχές που διέρχεται η Πατρίδα, αυτά είναι τα εφόδια που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε το λειτούργημά σας στον μέγιστο βαθμό, ανταποκρινόμενοι στο καθήκον.  
        
Να θυμάστε πάντοτε ότι : «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος» 
        
Τέλος, αποχαιρετώντας την καθεμιά και τον καθένα από εσάς, σας εύχομαι, με τη δύναμη του Θεού να είστε υγιείς και να έχετε κάθε καλό στη προσωπική, οικογενειακή & υπηρεσιακή σας ζωή.


Ευάγγελος Κ. Τσιρίγος 
Ταξίαρχος ε.ο.θ."