AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Ιαν 2017

Ποδοσφαιρικός αγώνας ανθρωπιάς στη Σάμο

Πηγή φωτογραφίας: Σελίδα Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου" στο facebook

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην Αθλητική Ένωση Βαθύλλου - Πανσαμιακού και την ομάδα της 79 Α.Δ.Τ.Ε (Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου.

Η στρατιωτική ομάδα κέρδισε με 4-3 ενώ τα έσοδα από τον αγώνα, 590 ευρώ, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου".

Οι υπεύθυνοι της  Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου - Πανσαμιακού ανέφεραν για αυτό τον αγώνα τα εξής:

"Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και πολύ κόπο τα καταφέραμε. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι που διοργανώσαμε τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα σε συνεργασία με την 79 Α.Δ.Τ.Ε. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Ταξίαρχο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ κ. Δημοσθένη Βιτεντζάκη και στο επιτελείο του για την πολύτιμη βοήθειά τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ευχαριστούμε τους φορείς του τόπου (Αντιπεριφερειάρχη – Δημοτικούς Συμβούλους – Προέδρους ΝΠΔΔ, Διοικητές Σωμάτων Ασφαλείας), τους ποδοσφαιριστές και διαιτητές, αλλά και τους πολλούς φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Το ποσό των 590,30 ευρώ που συγκεντρώθηκε, σύμφωνα με επιθυμία των υπευθύνων του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου «Ευαγγελία Καραγεωργίου», θα διανεμηθεί σε φαρμακεία της πόλης, για τη συμμετοχή σε πληρωμές φαρμακευτικών συνταγών σε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να δώσουν τα χρήματα.

Το αποτέλεσμα του ποδοσφαιρικού αγώνα 3-4 για την 79 Α.Δ.Τ.Ε και συνάμα είδαμε έναν πολύ καλό αγώνα.

Ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που με τη βοήθεια τη δική σας, βάλαμε γκολ στην ανθρωπιά, στη βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΑΘΥΛΛΟΥ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ"

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου ανέφεραν στη σελίδα του στο facebook:

"Χίλια μπράβο γι' αυτή την υπέροχη διοργάνωση που είχε επισημότητα και τυπικότητα και υποστηρίχθηκε από πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως η κοινωνική συνοχή , η κοινωνική αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός θα μας κρατήσουν ζωντανούς απέναντι στα καταστροφικά σχέδια όσων υπονομεύουν κι εξαθλιώνουν τις ζωές μας! 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους μαζί με την ευγνωμοσύνη μας εκ μέρους του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου και των ασθενών μας για τα 590 φιλιά ζωής που μας ενθαρρύνουν και μας δινουν δύναμη για να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας !"

Πηγή: Σελίδα Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου" στο facebook