AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Φεβ 2017

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 2 έως 6/2


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 2 έως και τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Νυκτόβια πλάσματα". Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Μάγια η Μέλισσα: Η Ταινία".

Η ταινία "Νυκτόβια πλάσματα (Nocturnal Animals)" είναι ένα δραματικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

15 χρόνια πριν, η Σούζαν Μόροου εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, τον Έντουαρντ Σέφιλντ, έναν συγγραφέα που δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει έκδοση. Τώρα, ζει στα μεσοαστικά προάστεια ως σύζυγος γιατρού, όταν από το πουθενά παραλαμβάνει ένα πακέτο που εμπεριέχει ένα χειρόγραφο του πρώτου μυθιστορήματος του πρώην συζύγου της. Της ζητά να το διαβάσει, καθώς πάντα τη θεωρούσε τον καλύτερο κριτή. 

Καθώς η Σουζάν διαβάζει, βυθίζεται στη μυθοπλαστική ζωή του Τόνι Χάστινγκς, έναν καθηγητή μαθηματικών που οδηγεί την οικογένεια του για διακοπές στο Μέιν. Αλλά καθώς η ζωή των Χάστινγκ παίρνει απρόβλεπτο δρόμο, η Σούζαν βυθίζεται ολοένα και βαθύτερα στο παρελθόν, αναγκασμένη να αντιμετωπίσει το σκοτάδι μέσα της. 


Σκηνοθεσία: Tom Ford. Πρωταγωνιστούν: Michael Shannon, Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher.

Διάρκεια: 117 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Μάγια η Μέλισσα: (Maya the Bee Movie)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2014.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η μελισσούλα Μάγια μπορεί να βγήκε μόλις απ` το αυγό της, αλλά είναι ένας μικρός σίφουνας και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπακούσει στους κανόνες της κυψέλης. Ένας από τους κανόνες αυτούς είναι να μην εμπιστεύεται τις σφήκες που ζουν πέρα από το λιβάδι. Όταν κάποιος κλέβει τον βασιλικό πολτό, όλες οι υποψίες πέφτουν στις σφήκες και η Μάγια μπαίνει στο στόχαστρο ως συνεργός τους. Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι ένα αθώο θύμα και κανείς δεν της συμπαραστέκεται, εκτός από τον καλόκαρδο φίλο της, τον Βίλλυ. Αυτό που απομένει για τους δύο φίλους είναι ένα μεγάλο και περιπετειώδες ταξίδι στην κυψέλη των σφηκών. 


Σκηνοθεσία: Alexs Stadermann.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Mάγια/Δεσποινίς Κασσάνδρα - Ιφιγένεια Στάϊκου, Στινγκ-βασική σύμβουλος - Στεφανία Φιλιάδη, Βίλυ/βασίλισσα - Βούλα Κώστα, Άρνι/Κρόουλι - Ποίμης Πέτρου, Φλιπ/Κερτ - Κωνσταντίνος Κακκανάς, Μπάρνι/αρχηγός μελισσών - Νίκος Παπαδόπουλος, Χανκ/σκώρος - Βασίλης Μηλιός, Θέκλα/νοσόκομα - Εβελίνα Αραπίδη. Μετάφραση: Φάνη Καρόζη. Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κακκανάς. Στίχοι Σταύρος Σταύρου. Τραγουδούν: Ποίμης Πέτρου, Ιωάννα Μόρφη. Μουσική διδασκαλία: Ποίμης Πέτρου.

Διάρκεια: 89'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.