AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Αυγ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου στους Φούρνους!


Στο 8ο Φεστιβάλ "Γιορτής Μελιού & Τοπικών Προϊόντων" στους Φούρνους συμμετείχε πριν από λίγες μέρες ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ), προσκαλεσμένος του Συλλόγου Επαγγελματιών Φούρνων και σε συνεργασία με τοπικό τουριστικό πρακτορείο.

Η χορευτική ομάδα του ΧΟΡ.Ο.Σ παρουσίασε χορούς της Σάμου, στο πλαίσιο τετραήμερης εκδρομής για τα μέλη και τους φίλους του ομίλου στους Φούρνους.

Συμμετείχαν επίσης χορευτική ομάδα από τους Φούρνους καθώς και ο Σύλλογος Μικρασιατών Λέρου, ενώ ακολούθησε μεγάλο γλέντι στην κεντρική πλατεία του νησιού με ζωντανή ορχήστρα από τη Λέρο.

Δείτε φωτογραφίες από τις χορευτικές εκδηλώσεις του 8ου Φεστιβάλ "Γιορτής Μελιού & Τοπικών Προϊόντων" στους Φούρνους!














Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Επαγγελματιών Φούρνων και το πρακτορείο Fournoi Travel για την πρόσκληση και την άριστη συνεργασία, ενώ συγχαίρει τους χορευτές και τους χοροδιδασκάλους για την άριστη απόδοση των παραδοσιακών χορών του τόπου μας.

Ευχαριστεί επίσης τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που συμμετείχαν στην εκδρομή που διοργανώθηκε και ανανεώνει το ραντεβού του με αυτή την υπέροχη διοργάνωση, για την επόμενη χρονιά.