AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Δεκ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Κουμαίικα!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα "Κοινότητα Κοινότητα Κουμαιΐκων" στο facebook

Στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Κουμαίικα Σάμου παραβρέθηκε το Σάββατο ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουμαίικων, Γιάννης Ζουμπός, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, και εν συνεχεία πήραν το λόγο ο δήμαρχος, ο εφημέριος του χωριού, π. Κωνσταντίνος Μένεγας και η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, Άννυ Ανδρεάδου, η οποία στο πλαίσιο της εκδήλωσης μοίρασε δώρα και γλυκά στα παιδιά του χωριού.

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου τραγούδησαν τα κάλαντα και ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Τέλος φωταγωγήθηκε το δέντρο από τον δήμαρχο. Η διακόσμηση του δέντρου είναι μία έμπνευση του Σταματη Φλωρούς.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης όσοι επιθυμούσαν δοκίμασαν γλυκό κρασί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα τα οποία παρείχε ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ και επίσης σούμα, αναψυκτικά και χυμό, προσφορά της τοπικής κοινότητας.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Κουμαίικα, παρουσία του δημάρχου Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλου:






Πηγή: Σελίδα "Κοινότητα Κοινότητα Κουμαιΐκων" στο facebook