AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Ιαν 2018

Σε μεγάλη τουριστική έκθεση στην Ολλανδία ο δήμος Σάμου


Στην τουριστική έκθεση "Vakantiebeurs 2018", στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, συμμετέχει ο δήμος Σάμου μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού "Πυθαγόρας Ο Σάμιος", με αποστολή του που φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
 
Η "Vakantiebeurs" είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ολλανδία και από τις πλέον σημαντικές πανευρωπαϊκά, καθώς λειτουργεί ως δίαυλος γνωριμίας με το σύνολο των αγορών τουρισμού του ευρωπαϊκού βορρά. Παρουσιάζει τις κυρίαρχες τάσεις και αποτελεί από τις πλέον σύγχρονες μορφές προβολής.
 
Έχει διττό προσανατολισμό, αφενός να υπάρξουν επαγγελματικές επαφές με tour operators, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικούς πράκτορες και μέσα ενημέρωσης, αφετέρου οι επισκέπτες να έχουν, σε βιωματικό επίπεδο, επαφή με τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες, ενισχύοντας την επιθυμία τους για ταξίδια.


Σύμφωνα με τον δήμο Σάμου, "η τουριστική αυτή έκθεση στην Ολλανδία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δυναμική, καθώς το νησί μας αποτελεί για τους Ολλανδούς αγαπημένο προορισμό διακοπών, ενώ οι προκρατήσεις ήδη κινούνται σε υψηλά επίπεδα".

Την έκθεση επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από 100.000 επισκέπτες, ενώ συμμετέχουν πάνω από 1.000 εκθέτες, με τη Σάμο και γενικότερα την Ελλάδα να βρίσκεται στις προτιμήσεις των ευρωπαίων τουριστών.