AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Ιαν 2019

Συνέλευση και εκλογές στον Ερυθρό Σταυρό Σάμου στις 17/2


Η Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού  Σταυρού θα συγκληθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της τις 10 π.μ., ταυτόχρονα με την Αθήνα και τα υπόλοιπα περιφερειακά τμήματα του Ε.Ε.Σ.

Τόπος διεξαγωγής της είναι το Ξενοδοχείο "Σάμος" επί της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη 11, στην πόλη της Σάμου. 

Θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η εκλογή 9 τακτικών και 2 αναπληρωματικών μελών του Περιφερειακού  Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ Σάμου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, στην ως άνω Περιφερειακή Συνέλευση, θα συγκληθεί Α΄ Επαναληπτική Σύνοδος αυτής, στις 24 Φεβρουαρίου, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού "προσκαλούν όλους όσους θα ήθελαν να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του τμήματος, να γίνουν ενεργά μέλη ώστε να συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες, τις λήψεις αποφάσεων και να λαμβάνουν μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές συνελεύσεις αλλά και να στηρίξουν ο καθ’ ένας με τον δικό του τρόπο και με τις δικές του δυνάμεις στην μετάβαση του Ε.Ε.Σ. σ’ αυτήν την νέα εποχή. 

Ακούστε το σχετικό ενημερωτικό spot: 

Οι εγγραφές που θα γίνουν μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου 2019 σας δίνουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι (έχετε την δυνατότητα να θέσετε υποψηφιότητα τόσο για το κεντρικό συμβούλιο όσο και για τα διοικητικά συμβούλια των περιφερειακών τμημάτων). 

Οι εκλογές έχουν οριστεί πανελλαδικά στις 17 Φεβρουαρίου 2019 για την ψήφιση του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού άλλα και για το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου". 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948780154 (Άρης Χατζηδημητράκης - Γ.Γ. τμήματος).


Facebook: Ε.Ε.Σ. Περιφερειακό Τμήμα Σάμου

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com