AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Ιαν 2019

Δεν θα στείλουν τα παιδιά τους οι γονείς σε Πορφυριάδα&ΓΕΛ Καρλοβάσου στις 21/1


Να μην στείλουν τα παιδιά τους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρλοβάσου (Πορφυριάδα) και το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Καρλοβάσου τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου αποφάσισαν οι γονείς των μαθητών, καθώς τα προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία στα σχολεία δεν έχουν ξεπεραστεί πλήρως.

Η απόφαση για την Πορφυριάδα λήφθηκε ομόφωνα μετά από ψηφοφορία στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου.

Οι γονείς ενημέρωσαν ότι η απόφασή τους ισχύει "μέχρι να πάρει ο Σύλλογος ένα επίσημο χαρτί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου το οποίο θα πιστοποιεί την ασφάλεια των παιδιών".

"Τη Δευτέρα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση" αναφέρει η σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Όπως αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος Ο.Τ.Α Δυτικής Σάμου, Μανώλης Νικολού, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του νέου ηλεκτρολογικού πίνακα στο σχολείο.

Ο νέος ηλεκτρολογικός πίνακας που τοποθετείται στην Πορφυριάδα Σχολή.
Φωτογραφία από τη σελίδα του Μανώλη Νικολού στο facebook

Η απόφαση για το ΓΕΛ Καρλοβάσου λήφθηκε επίσης ομόφωνα μετά από ψηφοφορία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Σύμφωνα με τη σελίδα της δημοσιογράφου Σταματίας Ράπτη "Στο φως της δημοσιότητας", "οι γονείς ζήτησαν από τον διευθυντή του Λυκείου ένα επίσημο έγγραφο με βάση το οποίο οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμου θα αναλάβουν την ευθύνη σε περίπτωση υποχώρησης του τοιχίου και των ποσοτήτων χώματος που θα πέσουν πάνω στο κτίριο".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com