AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Ιαν 2019

Στη Χίο για συναυλία στις 2/2 η χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου


Η Ένωση Μικρασιατών Σάμου θα εκπροσωπήσει τη Σάμο στην 5η Συνάντηση Χορωδιών Χίου, που διοργανώνει από 1 έως 3 Φεβρουαρίου στην πόλη της Χίου ο Σύλλογος Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Χίοι εν Χορώ", σε συνεργασία με τον Δήμο και την Π.Ε. Χίου.

Συγκεκριμένα, η χορωδία του συλλόγου θα εμφανιστεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου, όπου θα παρουσιάσει πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας. Το πρόγραμμα της βραδιάς αρχίζει στις 7 το βράδυ.

Στην 5η Συνάντηση Χορωδιών Χίου, εκτός από τη χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου συμμετέχουν 23 χορωδίες από τη Χίο, αλλά και η χορωδία της Σμύρνης Κarsiyaka (Cordelia) Seskem Choir.

Μαέστρος της χορωδίας της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου είναι ο Στέφανος Πουλτσάκης.

Τη χορωδία συνοδεύουν οι μουσικοί της Ένωσης, Κυβέλη Τσαντήλα στο ακορντεόν, Δημήτρης Ιωαννίδης στο μπουζούκι, Κωνσταντίνα Ασβεστά στο ούτι και Στράτος Ασβεστάς στα παραδοσιακά κρουστά. 

Στη χορωδία τραγουδούν οι Γρύλλου Αλκμήνη, Ηλιάδου Αλεξία, Ωρολογά Δέσποινα, Κατερίνα Μιχάλαινα, Βασιλική Πόθα, Βασιλική Μαλάνου, Ευαγγελή Μαρία, Γεωργία Τριπόδη, Άννα Μαριούκλα, Βάσω Καζματζή, Χαρά Γιουράκη Μανώλης Μαυρέλος, Άννα Ψαρά.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com