AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιαν 2019

Σαμιώτικες επιχειρήσεις σε εκδήλωση προβολής της Σάμου στη Σερβία στις 6/2


Ο Δήμος Σάμου, η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Σερβία και το Γραφείο Ε.Ο.Τ. διοργανώνουν στις 6 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι ειδική εκδήλωση παρουσίασης της Σάμου ως τουριστικού προορισμού. 

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα "Lavender" του ξενοδοχείου "Metropol Palace" και περιλαμβάνει εξειδικευμένη γευστική δοκιμή των τοπικών προϊόντων της Σάμου που απευθύνεται σε διακεκριμένους εκπροσώπους των σερβικών και διεθνών αρχών, μέσων ενημέρωσης, επιχειρηματιών, επιστημόνων καθώς και εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Οι επιχειρηματίες που θα ήθελαν να πλαισιώσουν αυτήν την καινοτόμο προσπάθεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου και στα τηλέφωνα 2273350140 ή 2273350166 έως και 20 Ιανουαρίου ώστε, είτε να δηλώσουν την προσωπική συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε για να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους με στόχο την ποιοτική τους ανάδειξη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των διαρκών προσπαθειών του Δήμου Σάμου για διεύρυνση και αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ του νησιού μας, με βάση το μεγάλο αποθετήριο πολιτισμού, ιστορίας και περιβάλλοντος που διαθέτει, και συγκεκριμένα ανήκει σε μία σειρά δράσεων με στόχο την προώθηση και προβολή της Σάμου στην πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά της Σερβίας.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com