AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Ιαν 2020

Ευχαριστίες του Μητροπολίτη κ. Ευσεβίου προς το Νοσοκομείο Σάμου


Το προσωπικό του Νοσοκομείου Σάμου και όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του ευχαριστεί δημόσια ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας, κ. Ευσέβιος.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο Σεβασμιότατος αναφέρει τα εξής:

"Καθώς εξήλθαμε εκ μιάς περιπετειώδους για την υγεία μας χρονικής περιόδου, επιθυμούμε διά της παρούσης να ευχαριστήσωμε εκ μέσης καρδίας τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας «Άγιος Παντελεήμων» στη Σάμο και ιδίως τους θεράποντες ιατρούς κ. Βασιλική Βελώνη, παθολόγο και κ. Περικλή Καρρόπουλο, καρδιολόγο, για την θυσιαστική τους διακονία και την εν αφοσιώσει και αγάπη πολλή φροντίδα τους. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μας, διαπιστώσαμε το όντως υψηλό επίπεδο προσφοράς και διακονίας προς τους ασθενείς, από μέρους όλου του επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο αποτελεί ελπίδα για τα ακριτικά μας Νησιά και προς τούτο καυχώμεθα εν Κυρίω. 

Επιθυμούμε επίσης να εκφράσωμε την χαρά μας, διότι σύσσωμος ο ιερός Κλήρος μας και ο πιστός μας Λαός εξέφρασε την αγωνία του και εν προσευχή εδέετο υπέρ υγείας και θείας βοηθείας του πατρός και Ποιμενάρχου του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι εν μέσω του Αγίου Δωδεκαημέρου ηθέλησαν, είτε διά της παρουσίας τους, είτε δι’επικοινωνίας, να πραγματώσουν στο Πρόσωπό μας την εντολήν του Κυρίου μας: «ἠσθένησα καί ἐπεσκέψασθέ με» (Ματθ. κε 36). 

Επανακάμψαντες εις τα ποιμαντικά μας καθήκοντα και με την ευκαιρία της εισόδου μας στο νέο έτος 2020, καθώς συμπληρώνουμε με την χάρη του Θεού  είκοσιπέντε έτη (25) ποιμαντικής διακονίας στα ακριτικά μας Νησιά, θέλω να εκφράσω διά μίαν εισέτι φοράν προς άπαντας τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας για την συμπαράστασιν ενός εκάστου στη διάρκεια της δοκιμασίας μας αυτής και να ευχηθώμεν εγκαρδίως πλήρη τον φωτισμό και την χάρη του Επιφανέντος Κυρίου μας προς όλους, επ’ αγαθώ και ωφελεία κατ’άμφω. 

Εν Σάμω, Κυριακή μετά τα Φώτα 12η Ιανουαρίου 2020

Μετά της εν Χριστώ Επιφανέντι αγάπης, ευχών και ευχαριστιών

Ο Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος"