AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Σεπ 2012

Στο πλευρό των μαθητών ο αντιπεριφερειάρχης

Αλληλέγγυος  στις όποιες  κινητοποιήσεις δρομολογήσει η συντονιστική επιτροπή που προέκυψε από την προχθεσινή συνάντηση των φορέων στο Εργατικό Κέντρο για τα προβλήματα της μη μεταφοράς των μαθητών από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, τάχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  χθες το μεσημέρι στο γραφείο του.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαθεοφάνους ανέφερε ότι η Περιφερειακή Ενότητα δεν μπορεί να αναλάβει το έργο της μεταφοράς  αν δεν δοθούν από το αρμόδιο υπουργείο άλλες 300.000 ευρώ εκτός από τις 200.000 που ήδη έστειλαν καθώς το χρέος προς τους μεταφορείς του νομού ανέρχεται στο ποσό του 1.800.000 ευρώ ενώ επιπλέον ζητά ακριβές χρονοδιάγραμμα για την αποπληρωμή του.
Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης ανέλαβε πρωτοβουλία να υπάρξει κοινή συνάντηση με τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά το πρόβλημα και να δρομολογηθούν λύσεις. « Ότι και αν κάνετε θα είμαι μαζί σας ακόμη και αν προχωρήσετε στο κλείσιμο των σχολείων» δήλωσε. Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ σε κάποια δρομολόγια πληρώνουν ενώ πολλές φορές δεν υπάρχουν θέσεις και  μεταφέρονται όρθιοι. Άλλα παιδιά  μετακινούνται με αγροτικά αυτοκίνητα ενώ αρκετά είναι αυτά που αδυνατούν να πάνε στα σχολεία με αποτέλεσμα να μένουν πίσω στην ύλη. Ήδη από χθες πραγματοποιούνται ενημερωτικές συναντήσεις στα σχολεία για να συζητηθεί η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.


Πηγή: ert.gr