AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Μαρ 2013

Η Σάμος ταξίδεψε Σκανδιναβία


Στη διεθνή τουριστική έκθεση TUR στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας συμμετέχουν (21-24 Μαρτίου) η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Σάμος, με δικό τους stand στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Μετά την πρόσφατη έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο, είναι τις μέρες αυτές η σειρά για σαμιακή παρουσία και στην κυριότερη έκθεση της Σκανδιναβικής αγοράς. Την έκθεση που παραδοσιακά συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό εκθετών και προσελκύει επαγγελματίες του τουριστικού χώρου, δημοσιογράφους και απλούς πολίτες -μόνο πέρυσι προσήλκυσε συνολικά 36.100 επισκέπτες κατά τη διάρκεια των 4 ημερών λειτουργίας της οπότε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών, έγιναν συνολικά 14.626 πωλήσεις προϊόντων.

Πέρα από την προσφορά τοπικών προϊόντων και έντυπου πληροφοριακού υλικού, υπάρχει διαθέσιμο και ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται από τους επισκέπτες (κοινό και επαγγελματίες) με στόχο να αποδώσει μετρήσιμα στοιχεία για την αναγνωρισιμότητα των νησιών του Βορείου Αιγαίου, τις πηγές πληροφόρησης γι' αυτά, την επισκεψιμότητα, τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην εν λόγω έκθεση πραγματοποιείται μέσω χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο της δράσης «Συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις» του 2ου υποέργου «Ενέργειες Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».