AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαρ 2013

Οι εκδηλώσεις του Κ.Κ.Ε και της Κ.Ν.Ε


Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι Θέσεις της Κ.Ε. για το 19ο Συνέδριο, η πολιτική πρόταση του Κ.Κ.Ε και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στην περιοχή μας και στην Ευρώπη», οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του Κ.Κ.Ε.

Έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 7.30 μμ  στην αίθουσα του Δήμου Σάμου, με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της Κ.Ε. και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Κ.Κ.Ε.

Στο μεταξύ, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, η Νομαρχιακή Οργάνωση Σάμου της Κ.Ν.Ε διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3x3 την Κυριακή, στις 31/3 και ώρα 11:00 το πρωί στον χώρο του Γυμνασίου στην πόλη της Σάμου.

To σύνθημα του τουρνουά είναι: "ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ! ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!". 

Σε σχετική ανακοίνωση της η Οργάνωση αναφέρει: "Απέναντι σε αυτούς που καταδικάζουν τη νεολαία στην ανεργία, που στέλνουν εισαγγελείς στα σχολεία, που επιστρατεύουν απεργούς και που τώρα θέλουν να νομιμοποιήσουν τα ναρκωτικά για να οδηγήσουν τους νέους στην απάθεια και τη μοιρολατρία, η Κ.Ν.Ε αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που προωθεί την ιδιωτικοποίηση της πρόληψης και της απεξάρτησης, τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών και την συντήρηση του προβλήματος με υποκατάστατα και καλεί τους νέους και τις οικογένειες τους να πουν όχι στους ψεύτικους παραδείσους των ναρκωτικών που οδηγούν στην υποταγή και το θάνατο. Όχι σε όλα τα ναρκωτικά. Όχι στη νομιμοποίηση τους. Όχι στο διαχωρισμό σε σκληρά και μαλακά".

Πηγή: 902.gr