AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαρ 2013

Όλες οι ταινίες στη Σάμο


Ο κινηματογράφος Crystal Plex προβάλλει έως και την Τετάρτη 27/3, στις 21:15, την ταινία "Παίζοντας με την αγάπη (Playing for Keeps)".

Πρόκειται για μια κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

O Τζορτζ είναι 30 ετών, απένταρος και διαζευγμένος. Κάποτε, όμως, ήταν ένας επιτυχημένος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρεάλ και η Μίλαν. Η πρώην σύζυγός του, Στέισι, ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν δικηγόρο κι ο 9χρονος γιος του, Λιούις, θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής όπως ο πατέρας του. Όταν δέχεται μια πρόταση για να γίνει προπονητής της ομάδας του Λιούις, ο Τζορτζ θεωρεί πως αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έρθει ξανά κοντά με τη Στέισι και τον Λιούις. Τώρα, όμως, θα πρέπει να βρει κι έναν τρόπο να αντισταθεί στο ασταμάτητο φλερτ από τις πανέμορφες μαμάδες των αγοριών που προπονεί. 




Σκηνοθεσία: Gabriele Muccino. Πρωταγωνιστούν: Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman, Catherine Zet-Jones, Dennis Quaid κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Κινηματογράφος Crystal Plex:  τηλ. 22730 80111.

Επίσης o κινηματογράφος Crystal Plex θα προβάλλει έως και την Τετάρτη 27/3 με ώρα έναρξης 18:30 την ταινία "Οι περιπέτειες του Σάμι 2 (Sammy 2)".


Πρόκειται για μια ταινία κινουμένων σχεδίων βελγικής παραγωγής του 2012, η οποία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Σάμι κι ο Ρέι, δύο θαλάσσιες χελώνες και φίλοι από παιδιά, επιστρέφουν στα οικεία νερά της Μπάχα στην Καλιφόρνια, για να μάθουν τα κατατόπια σε δύο μικρά χελωνάκια, τον Ρίκι και την Έλλα. Ξαφνικά, θα βρεθούν στα δίχτυα ενός λαθροκυνηγού, ο οποίος θα τους πουλήσει σε ένα μεγαλοπρεπές ενυδρείο στο Ντουμπάι. Ο βασιλιάς του ενυδρείου, ο ιππόκαμπος Μπιγκ Ντι, θα τους στρατολογήσει ως επίλεκτους της ομάδας του, για την μεγάλη απόδραση που ετοιμάζει. Ο Σάμι όμως κι ο Ρέι, μαζί με τους καινούργιους τους φίλους, ένα αυστραλιανό μπλόμπφις, το γλυκό χταποδάκι Άναμπελ και μια ολόκληρη οικογένεια πιγκουίνων, αποφασίζουν να σχεδιάσουν μόνοι τους τη δική τους απόδραση.


Σκηνοθεσία: Ben Stassen, Vincent Kesteloot. Ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Δημήτρης Μενούνος, Τάσος Κωστής, Όθων Μεταξάς, Δημήτρης Δημόπουλος, Βασιλική Σούτη, Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Κινηματογράφος Crystal Plex:  τηλ. 22730 80111.


Το Cine Olympia προβάλλει έως και τη Δευτέρα 25/3, στις 21:15, την ταινία "Επιχείρηση: Argo. (Argo)".


Πρόκειται για ένα πολιτικό θριλερ αμερικανικής παραγωγής του 2012, το οποίο πρόσφατα κέρδισε 3 βραβεία Όσκαρ: καλύτερης ταινιας, καλύτερου διασκευασμενου σεναρίου και καλύτερου μοντάζ.

Η υπόθεση της ταινίας:

Στις 4 Νοεμβρίου του 1979, καθώς η επανάσταση στο Ιράν φτάνει στην κορύφωσή της, μια ομάδα Ιρανών στρατιωτών εισβάλει στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατά όμηρους 52 Αμερικανούς. Μέσα στον πανικό, έξι Αμερικανοί καταφέρνουν να διαφύγουν και να βρουν καταφύγιο στην κατοικία του Καναδού πρέσβη. Γνωρίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να θανατωθούν, ο ειδικός «απομακρύνσεων» της ΣΙΑ, Τόνι Μέντεζ, καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο προκειμένου να τους φυγαδεύσει με ασφάλεια από τη χώρα. Το σχέδιο είναι τόσο παράτολμο που μόνο σε ταινία θα μπορούσε κανείς να το δει.


Σκηνοθεσία: Ben Affleck. Πρωταγωνιστούν: Ben Affleck, Alan Arkin, John Goodman, Bryan Cranston, Clea DuVall κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Cine Olympia:  τηλ. 22730 25011.


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει αύριο (22/3) στη Λέσχη Φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι (ώρα 21:00) και μεθαύριο Σάββατο (23/3) στη Λέσχη Ερασιτεχνών στο Βαθύ (επίσης ώρα 21:00) την ταινία "Άμλετ (Гамлет/Hamlet)".



Πρόκειται για μια ταινία εποχής, ρωσικής παραγωγής του 1964, βασισμένη στο ομότιτλο θεατρικό έργο του William Shakespeare.

Η υπόθεση της ταινίας:

Στο βασίλειο της Δανίας έχει μόλις πεθάνει ο βασιλιάς και γιος του συνειδητοποιεί πως κάτι σάπιο υπάρχει στο παλάτι. Αυτό θα τον απομακρύνει από τη χώρα, αλλά η ανάγκη του για εξιλέωση είναι δυνατή. 


Σκηνοθεσία: Grigori Kozintsev. Πρωταγωνιστούν: Innokenti Smoktunovsky, Mikhail Nazvanov, Elza Radzina κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου: τηλ. 22273023174, 2273023845