AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Νοε 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο εορτασμός της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα!


Λαμπρός ήταν την Κυριακή στην πόλη της Σάμου ο εορτασμός της 102ης επετείου από την Ένωση της Σάμου με τη Μητέρα Ελλάδα!

Αρχικά τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου.

 
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Θεμιστοκλή Σοφούλη και κατάθεση στεφάνων από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τη βουλευτή Σάμου, Αγνή Καλογερή, την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, τον Διοικητή της 79 Α.Δ.Τ.Ε, Χαράλαμπο Λαλούση, τον Δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, και άλλους φορείς του νησιού.

 


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρέλαση επί της παραλιακής λεωφόρου από μαθητές σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλεως Σάμου, καθώς και αντιπροσωπείες μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων από όλη τη Σάμο, Προσκόπων, Οδηγών, του Λυκείου Ελληνίδων, χορευτικών συγκροτημάτων, καθώς και τμημάτων του Στρατού ξηράς.


Αμέσως μετά την παρέλαση ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων Σάμου επί της παραλιακής λεωφόρου.

Ο Μανώλης Marg απαθανάτισε λεπτό προς λεπτό τις εορταστικές εκδηλώσεις και την παρέλαση που ακολούθησε στην παραλιακή λεωφόρο. Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα!



















































 








































































 
 


















 





Φωτογραφίες: Manolis Marg