AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιουν 2015

Τεχνικές δοκιμές στο υπό λειτουργία Κ.Τ.Ε.Ο της Σάμου

Φωτογραφία αρχείου

Και νέα επίσκεψη στη Σάμο με βασικό αντικείμενο τη λειτουργία του Κ.Τ.Ε.Ο (Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων) πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βορείου Αιγαίου, Κώστας Παπαδόπουλος.

Όπως και προ ημερών, και τώρα συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Μεταφορών.

Εξετάστηκαν θέματα αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Μεταφορών, που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και ιδιαίτερα το θέμα του Κ.Τ.Ε.Ο. Έγινε και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την επαναλειτουργία του.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, "έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εγκατάστασης του νέου μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και η προσωρινή παραλαβή του.

Για να βεβαιωθεί η αξιοπιστία της λειτουργίας του συστήματος, οι ελεγκτές του Κ.Τ.Ε.Ο πραγματοποιούν τους πρώτους δοκιμαστικούς τεχνικούς ελέγχους.

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών, θα γίνει και η οριστική παραλαβή του εξοπλισμού.

Περιφερειακή διοίκηση και υπηρεσιακοί παράγοντες συντονίζουν τις εργασίες επισκευής και συντήρησης των εγκαταστάσεων, έτσι ώστε σύντομα το Κ.Τ.Ε.Ο να είναι έτοιμο για την πιστοποίηση και επαναλειτουργία του
".