AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιουν 2015

Συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου στο ΚΕ.ΣΥ.Π Σάμου έως 7/7


Ανοικτό μέχρι και τις 10 Ιουλίου θα παραμείνει το Κέντρο Συμβουλευτικής Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) Σάμου προκειμένου να εξυπηρετήσει τους μαθητές που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις στην καλύτερη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου τους.

Υπενθυμίζεται ότι το μηχανογραφικό δελτίο συμπληρώνεται και υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέχρι και τις 7 Ιουλίου.

Το ωράριο λειτουργίας του ΚΕ.ΣΥ.Π Σάμου είναι Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη από 08:00-19:00 και Τετάρτη-Παρασκευή από 08.00-15.00.

Για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις και διευκρινήσεις σχετικά με το μηχανογραφικό δελτίο και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και τηλεφωνικά στο ΚΕ.ΣΥ.Π Σάμου, στο 22730 21352 κατά τις ημέρες και ώρες αυτές.

Το ΚΕ.ΣΥ.Π (Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού) είναι δημόσια υπηρεσία (των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας) και οι υπηρεσίες του - η υποστήριξη και η παροχή συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού σε μαθητές/μαθήτριες, γονείς και νέους/νέες έως 25 ετών - παρέχονται δωρεάν στο κοινό.

Στη Σάμο λειτουργεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στελεχώνεται από τους εκπαιδευτικούς Βασιλική Αραμπατζή και Βασίλη Τάτση.