AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Οκτ 2015

Συζήτησαν τα προβλήματα στους Βουρλιώτες Σάμου


Μέλη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" επισκέφτηκαν την Πέμπτη την Τοπική Κοινότητα των Βουρλιωτών Σάμου.

Εκεί τους υποδέχτηκαν κάτοικοι και ο εκπρόσωπος του χωριού, Γιώργος Κιουλάφας. 

Έγινε ενημέρωση για διάφορες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, και στη συζήτηση που ακολούθησε οι κάτοικοι του χωριού τοποθετήθηκαν σε πολλά θέματα που τους απασχολούν.

Ο εκπρόσωπος του χωριού ενημέρωσε για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν, τα οποία χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν και δυσκολεύονται να τα διευθετήσουν. 

Με τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, οι δρόμοι κόπηκαν και αγωνιούν πότε θα αποκατασταθούν. 

Επίσης, λόγω των πολλών κατοίκων, ο γραμματέας του Δήμου δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους και θα έπρεπε να πηγαίνει στο χωριό τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και όχι μία.

Οι παρευρισκόμενοι στην συζήτηση επισήμαναν ότι το χωριό τους είναι επισκέψιμο από πολλούς τουρίστες και εξέφρασαν τις εξής απορίες: "Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας εργάτης καθαριότητας όλο το καλοκαίρι; Είναι δυνατόν κάποιες γειτονιές να μην έχουν καθόλου δημόσιο φωτισμό, γιατί δεν υπάρχουν λάμπες;"
 
Ένας κάτοικος είπε χαρακτηριστικά: "Τα πάντα πληρώνω, αλλά τίποτα δεν μου παρέχουν. Ούτε Ε.Ρ.Τ δεν μπορώ να δω. Είμαστε παραμελημένοι και ξεχασμένοι… καλύτερα να ήμασταν ως χωριό σε άλλη χώρα".