AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Οκτ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: "Κλικ" στη νέα καταιγίδα πάνω από τη Σάμο!

Φωτογραφία: Νίκος Τσούλος - samosbook.blogspot.gr

Άλλη μία ισχυρή καταιγίδα έπληξε τη Σάμο, την Πέμπτη. Και σε αυτή την περίπτωση Σαμιώτες χομπίστες φωτογράφοι, που είχαν στήσει "καρτέρι" στα καμώματα του καιρού, αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω με τις εικόνες που κατέγραψαν!

Όπως και η πρόσφατη ηλεκτρική καταιγίδα πάνω από το νησί, και τώρα το ακραίο αυτό καιρικό φαινόμενο συνοδευόταν από ιδιαίτερα έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, περιγράφει ο Μανώλης Θράβαλος (Shamanos), που την αποτύπωσε στον φακό του.

Φωτογραφία: Μανώλης Θράβαλος (Shamanos)

"Την καταιγίδα αυτή την περιμέναμε από νωρίς", λέει κι εξηγεί: "Η δορυφορική εικόνα προμήνυε ότι αυτό που θα αντικρίζαμε θα μας αποζημίωνε και με το παραπάνω. Η πραγματικότητα μάς επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους φίλους φωτογράφους στις 10 το βράδυ στο νεόκτιστο κιόσκι της Αγίας Ειρήνης, που έγινε το καταφύγιό μας. Ο ορίζοντας ήδη φλεγόταν από τους συνεχόμενους κεραυνούς κι εμείς δεν σταματήσαμε στιγμή να απαθανατίζουμε το μεγαλείο της φύσης! Η εικόνα μου αυτή αποτελεί σύνθεση των λήψεων που κατάφερα και είναι αφιερωμένη στους φίλους μαζί με τους οποίους 'αιχμαλωτίσαμε' την οργή του Δία!", αναφέρει ο Μανόλης.

Μαζί του εκεί στα ψηλά, στο κιόσκι στην Αγία Ειρήνη πάνω από την πόλη της Σάμου, ανέβηκαν για να φωτογραφίσουν πανοραμικά την πόλη και τον ουρανό και ο Χρήστος Βασιλειάς ο Νίκος Τσούλος.

Δείτε και τη δική τους, επίσης πανέμορφη εικαστική ματιά!

Φωτογραφίες του Χρήστου Βασιλειά





Φωτογραφίες του Νίκου Τσούλου που δημοσιεύτηκαν στο samosbook.blogspot.gr !