AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Οκτ 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 29/10 έως 4/11


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "'Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ξενοδοχείο για τέρατα 2 (Hotel Transylvania 2)" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός" είναι μια κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 2015.



Η υπόθεση της ταινίας:

Θεσσαλονίκη, 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης) συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του, Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη την όμορφη γειτόνισσά του, Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα τον γαμπρό του. 

Έτσι, ενώ ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του, Μαρίνα, να τον ακολουθήσει κρυφά μήπως κι έχει ερωμένη. Αλλά ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει τη Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους, στην Πόλη με απρόσμενα αποτελέσματα.



Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης. Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης κ.ά.

Διάρκεια: 105 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Η ταινία "Ξενοδοχείο για τέρατα 2" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο ξενοδοχείο του κόμη Δράκουλα. Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο μισό ανθρωπάκι και μισό δρακουλάκι εγγονάκι του, τον Ντένις, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. 

Έτσι, όσο η Μάβις λείπει στα πεθερικά της με τον Τζόνι και βρίσκεται σε πολιτισμικό σοκ, ο δρακουλοπαππούς αποφασίζει να εκπαιδεύσει τον εγγονό του με σκοπό να τον κάνει έναν άξιο Δράκουλα. 

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο συντηρητικός πατέρας του Δράκουλα εμφανίζεται στο προσκήνιο και πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι πρώτον ο δισέγγονος του δεν είναι καθαρόαιμος Δράκουλας και ότι οι άνθρωποι είναι πια καλοδεχούμενοι στο περίφημο Ξενοδοχείο για Τέρατα. 


Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωνσταντίνος Τζούμας, Στεφανία Φιλιάδη, Άγγελος Λιάγκος, Μελίνα Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μήλιος, Ηλίας Ζερβός και ο Άρης (REC) Λουμάκης.

Διάρκεια: 89'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.