AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Οκτ 2015

Προβολή της Σάμου σε τουριστικές εκθέσεις στην Πολωνία και την Σουηδία


Στις τουριστικές εκθέσεις "Grecka" στη Βαρσοβία της Πολωνίας και "Grekland Panorama" στη Στοκχόλμη της Σουηδίας θα είναι τιμώμενος προορισμός η Σάμος, μαζί με τη Λέσβο, την Κω και την Χίο, νησιά τα οποία πλήττονται από τη συνεχή εισροή προσφύγων.

Η πρώτη έκθεση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11 - 13 Δεκεμβρίου 2015 στην Torwar Arena της Βαρσοβίας και η δεύτερη το τριήμερο 12 -  14 Φεβρουαρίου 2016 στο Ericsson Globe της Στοκχόλμης.

Βασικός στόχος των εκθέσεων είναι η προβολή, η προώθηση και η στήριξη της Σάμου, της Λέσβου, της Κω και της Χίου με πολλαπλές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, με διανομή ενημερωτικού υλικού στους επισκέπτες των εκθέσεων, όπως επίσης και με την διοργάνωση εκδηλώσεων γευσιγνωσίας που θα περιλαμβάνουν προϊόντα τοπικού χαρακτήρα και προέλευσης.

Τις εκθέσεις διοργανώνει η εταιρεία " North Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του Ε.Ο.Τ, του Σ.Ε.Τ.Ε,  του Ξ.Ε.Ε, της Π.Ο.Ξ, της ΗΑΤΤΑ, της PZOT – Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ" και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.

Πηγή: tornosnews.gr