AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Οκτ 2015

"Ανατροπή": "Πλήρως εγκαταλελειμμένο από τη δημοτική Αρχή το Άνω Βαθύ"


Τη Δημοτική Κοινότητα Βαθέος επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή μέλη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή".

Εκεί ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις διάφορες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και συζήτησαν μαζί τους για την περιοχή τους.

Οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στο ότι έχουν πολλά προβλήματα, αλλά δεν έχει εμφανιστεί κανείς από τη δημοτική Αρχή για να τα ακούσει ή να δείξει ότι θέλει να τα λύσει.

Όπως εξήγησαν, το βασικότερο πρόβλημα είναι η καθαριότητα. "Το καλοκαίρι γεμίσαμε ποντίκια και φίδια", είπαν χαρακτηριστικά. "Είναι τραγικό να μην υπάρχει ένας εργάτης καθαριότητας σε όλη την περιοχή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το parking στο Χριστιάνα που είναι γεμάτο σκουπίδια, το θέατρο που είναι παραμελημένο και το παραδοσιακό πέτρινο μονοπάτι (Χριστιάνα) της περιοχής που έχει γεμίσει βάτα", περιέγραψαν.

"Το Άνω Βαθύ είναι ένα γραφικό και ωραίο μέρος. Είναι μια μεγάλη περιοχή που δεν την υποστηρίζουν και είναι πλήρως εγκαταλελειμμένο. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί έχει ερημώσει αυτός ο τόπος και κανένας δεν κάνει τίποτα. Είναι κρίμα, όπως είπαν, γιατί αν αυτή η περιοχή ήταν σε άλλο νησί, σίγουρα θα την ήξεραν όλοι", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η "Ανατροπή".