AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Μαρ 2016

Τα κρασιά της "Vakakis Οινοποιητική Σάμου" στην έκθεση "Οινόραμα" της Αθήνας


Η εταιρία "Vakakis Οινοποιητική Σάμου" συμμετείχε και φέτος στη μεγάλη έκθεση κρασιού "Οινόραμα" της Αθήνας και συγκεκριμένα στο τμήμα των "Οινικών Αποκαλύψεων", προβάλλοντας για άλλη μια φορά τα κρασιά της Σάμου. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν τα νέα και παλιά χαρμάνια της σαμιώτικης οινοποιητικής επιχείρησης, όπως και οι νέες ετικέτες των κρασιών της.

Τα κρασιά της Vakakis έγιναν πόλος έλξης, εκτός των άλλων, και για μεγάλο αριθμό επώνυμων επισκεπτών, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Φώφη Γεννηματά, οι οποίοι ενημερώθηκαν τόσο για τα κρασιά της εταιρείας, όσο και για την κατάσταση της αμπελουργίας και του κρασιού στη Σάμο.

Η εταιρία "Vakakis Οινοποιητική Σάμου" θα συμμετάσχει επίσης στη μεγαλύτερη έκθεση με εξαγωγικό προσανατολισμό, την Food Expo (Oenotelia), που θα διεξαχθεί από 19-21 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO (μετά το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος), και πιο συγκεκριμένα στο Hall 4, Stand C22.