AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Οκτ 2017

Έκτακτη δωρεάν προβολή από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου στις 22/10


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου θα προβάλει στις 8 το βράδυ της Κυριακής 22 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την ταινία "Μαθήματα ζωής (Detachment)".

Πρόκειται για μια δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2011.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Henry Barthes είναι ένας αναπληρωτής καθηγητής που καλείται να καλύψει κάποια κενά διδασκαλίας σε μια από τις πιο ζόρικες περιοχές της Νέας Υόρκης. Οι καθηγητές δεν έχουν καμιά όρεξη να ασχοληθούν με το εκπαιδευτικό τους έργο, ενώ οι μαθητές δείχνουν παντελώς αδιάφοροι στη γνώση που τους προσφέρεται. Η διαφορετική στάση του Henry απέναντί τους όμως θα αλλάξει την απαθή συμπεριφορά των μαθητών, οι οποίοι θα αρχίσουν σιγά-σιγά να δένονται με τον αναπληρωτή καθηγητή τους. Όταν χτυπά το κουδούνι, όμως, ο Henry καλείται να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα. Η μοναχική μαθήτρια Meredith, η νεαρή πόρνη Erika και η γοητευτική συνάδελφός του Madison θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το χαρισματικό, αλλά απομονωμένο εκπαιδευτικό.


Σκηνοθεσία: Τόνι Κέι. Πρωταγωνιστούν: Αντριεν Μπρόντι, Κριστίνα Χέντρικς, Μπράιαν Κράνστον, Τζέιμς Κάαν, Λούσι Λίου, Μπλάιθ Ντάνερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Δείτε το trailer της ταινίας: