AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Οκτ 2017

Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.: "Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στις 22/10 αλλά χωρίς ακρότητες"


Ανακοίνωση με αφορμή το προσφυγικό και την πανσαμιακή συγκέντρωση της Κυριακής στη Σάμο εξέδωσε ο τοπικός Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων.
 
Ειδικότερα, ο σύλλογος επισημαίνει ότι "συμμετέχει, συζητάει και καταθέτει τις απόψεις του σε όλες τις εκδηλώσεις και συσκέψεις που καλείται να παραστεί. Τα προβλήματα των νησιών μας είναι και δικά μας προβλήματα, αφού ζούμε εδώ με τις οικογένειές μας και ταυτόχρονα αναπτύσσουμε και επαγγελματική δραστηριότητα.
 
Το μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού-προσφυγικού τα δύο τελευταία χρόνια έντονα ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Σάμου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο της πρωτεύουσας του νησιού μας, αλλά όλων μας.
 
Δυστυχώς η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί δεν έχουν τηρήσει έως και σήμερα τις δεσμεύσεις τους που έχουν δοθεί στους θεσμικούς παράγοντες του νησιού μας για άμεση αποσυμφόρηση και λύση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.
 
Τους καλούμε έστω και αργά να δώσουν τις απαραίτητες «ανάσες» για να μπορέσουμε επιτέλους το δίπτυχο ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ να το κάνουμε πράξη με νέες επενδύσεις στις επιχειρήσεις μας.
 
Τα μέλη μας, πάντα έχοντας τη δική τους κρίση και άποψη, συμμετέχουν σε υγιείς δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς ακρότητες, αλλά πάντα με ειρηνικές προθέσεις".