AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Οκτ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τιμήθηκε και στη Σάμο ο προστάτης της ΕΛ.ΑΣ. Άγ. Αρτέμιος!


Τον προστάτη της, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο, τίμησε την Παρασκευή η Ελληνική Αστυνομία, στον ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στο Άνω Βαθύ της Σάμου.

Τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σάμου κ. Ευσεβίου, παρουσία του αστυνομικού διευθυντή Σάμου Λάζαρου Ελευθεριάδη, του διοικητή της 79 ΑΔΤΕ ταξιάρχου Αντώνιου Κωστάκη, του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου Ανδρέα Βούβουνα, του διοικητή της Τροχαίας Σάμου Δημήτριου Καλπακίδη, του λιμενάρχη Σάμου Νικόλαου Κωνσταντέλη, των υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α Δημήτριου Μανωλιάδη και Κυριάκου Πατσίδη, του προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου και προέδρου Τ.Δ. ΙΡΑ Σάμου ΔΕΑ Γιώργου Αβραμίδη, εκπροσώπου της Πυροσβεστικής, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σάμου Κώστα Αμυρσώνη, του αντιδημάρχου Χριστόδουλου Σεβαστάκη και του προέδρου Φίλων Αστυνομίας Σάμου Κυριάκου Μουζάκη.

Το παρών έδωσαν στελέχη της Αστυνομίας, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών και του πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, απόστρατοι του Σώματος, εν ενεργεία αστυνομικοί με μέλη των οικογενειών τους και πολίτες.

Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε τρισάγιο στο Μνημείο Πεσόντων Ελλήνων Αστυνομικών και κατάθεση στεφάνων.

Στη συνέχεια δόθηκε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου και αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, από την υπαστυνόμο Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου, υπασπίστρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου.

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα!










Φωτογραφίες: Γιώργος Αβραμίδης