AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Οκτ 2017

Σε επίπονο αγώνα δρόμου στην Κροατία τερμάτισε ο Σαμιώτης Γιώργος Τσολακάκης

Αριστερά ο Σαμιώτης δρομέας Γιώργος Τσολακάκης και δεξιά ο Γιώργος Κοντογιάννης

Σε αγώνα αντοχής στην Κροατία, συνολικής απόστασης 155 χιλιομέτρων και υψομετρικής 6.334 μ., έτρεξε με επιτυχία ο Σαμιώτης δρομέας Γιώργος Τσολακάκης, αθλητής του Ελληνικού, Ορειβατικού, Πεζοπορικού Συλλόγου Σάμου (Ε.Ο.Π.Σ.Σ)!

Ο ίδιος λέει για τον αγώνα του αυτόν:

"Θέλοντας να δοκιμάσω την αντοχή και τη δύναμη του μυαλού πάνω στο σώμα, έτρεξα σε αγώνα ultra στις Δαλματικές ακτές... Καταφέρα και τερμάτισα μετά από 36 ώρες και 40 λεπτά παρά τη γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπωρούσε δύο μέρες πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου που είναι στήριγμα σε ό,τι τρελό βάλω στο μυαλό μου, τον δεύτερο πατέρα μου Γιώργο Κοντογιάννη που με ακολουθεί σε όλα και συγχαρητήρια για τον αγώνα 20 km βουνού που έτρεξε και τέλος να ευχαριστήσω τον Γιάννη Κουρκουρίκη που εκτός από προπονητής και υπεραθλητής είναι εξαίρετος άνθρωπος".

Ο Γιώργος αποθεώθηκε από γνωστούς και φίλους στο Facebook. Εύσημα τού απένειμε και ο προπονητής του Γιάννης Κουρκουρίκης, που έγραψε:

"Το ότι είχες να παλέψεις και με την γαστρεντερίτιδα, πέρα από τα 155χλμ, έκανε τον τερματισμό απόμακρο. Μπράβο φίλε, μίλησε η ψυχή σου και το "θέλω" σου. Καλή επιστροφή και καλή ξεκούραση...".

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσολακάκης διακρίθηκε και τον Μάιο σε ορεινό υπερμαραθώνιο στη Ρουμανία.