AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Οκτ 2017

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 26 έως 30/10


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 26 έως και τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "American Assassin: Η εκδίκηση". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου θα προβάλλει και την παιδική ταινία "My Little Pony: Η ταινία", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "American Assassin: Η εκδίκηση" είναι μία ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2017.



Η υπόθεση της ταινίας:

Καιρό πριν ξεκινήσει να κυνηγάει τρομοκράτες, ο Μιτς Ραπ ήταν ένας χαρισματικός κολεγιακός αριστούχος και αθλητής. Τότε τον χτύπησε η τραγωδία, όταν η κοπέλα του σκοτώνεται από τρομοκράτες, και ο Ραπ βρήκε διέξοδο στο να καταταχτεί στο πλέον επίλεκτο πρόγραμμα επιχειρήσεων της χώρας. Αφού ολοκληρώνει την εκπαίδευση, στην οποία μαθαίνει εκείνες τις τεχνικές που του επιτρέπουν να δολοφονεί τον πιο επικίνδυνους εχθρούς, εντός κι εκτός χώρας, είναι πλέον ένας αναγεννημένος άνθρωπος με αποστολή την τιμωρία. 


Σκηνοθεσία: Michael Cuesta. Πρωταγωνιστούν: Dylan O`Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Shiva Negar, Taylor Kitsch.

Διάρκεια: 111'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 


Το "My Little Pony: Η ταινία" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Μια νέα σκοτεινή δύναμη απειλεί την Ponyville, και έξι μικρά πόνι ξεκινούν ένα απίθανο ταξίδι πέρα από την Equestria, όπου συναντούν νέους φίλους και προκλήσεις, στην αναζήτηση τους της χρησιμοποίησης της μαγείας της φιλίας που θα σώσει το σπίτι τους. 



Σκηνοθεσία: Jayson Thiessen.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Ζερβού, Τάνια Παλαιολόγου, Βούλα Κώστα, Κατερίνα Γκρίργκις, Φοίβος Ριμένας, Χρήστος Συριώτης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Ρία Απέργη, Σοφία Καψαμπέλη, Νίκη Γεωργακάκου, Αίγλη Κοντονίκου.

Διάρκεια: 99'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.