AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Οκτ 2017

Εξιχνίαση ληστείας και άλλες δύο συλλήψεις στη Σάμο



Στα ίχνη των δραστών ληστείας σε βάρος 21χρονου στη Σάμο έφθασε η τοπική Αστυνομία. Παράλληλα, συνέλαβε επιπλέον δύο άτομα για εμπλοκή τους σε άλλα αδικήματα.

Πιο αναλυτικά, εξιχνιάστηκε την Κυριακή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, η ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού, στη Σάμο.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο Ελλήνων, 34χρονου και 35χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι κατηγορούμενοι πλησίασαν τον 21χρονο, ο οποίος κινούνταν πεζός στο Βαθύ και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο.


Στο μεταξύ, συνελήφθη τη Δευτέρα στη Σάμο, από αστυνομικούς της τοπικής Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Σε άλλη περίπτωση, τέλος, συνελήφθη την Κυριακή στο Καρλόβασι, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 42χρονος (Έλληνας), για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ενώ βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο της περιοχής, πυροβολούσε άσκοπα με δύο κυνηγετικά όπλα του, τα οποία και κατασχέθηκαν.