AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Οκτ 2017

Συλλαλητήριο της Λαϊκής Αντίστασης για το προσφυγικό στις 22/10 στο Καρλόβασι


Η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 22 Οκτωβρίου συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Καρλοβάσου με θέμα το προσφυγικό.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του, το συλλαλητήριο στο Καρλόβασι γίνεται: 

"Μπροστά στην ανάγκη να συγκροτηθεί και να αναπτυχθεί πάλη και κίνημα ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, ως βασικές αιτίες που γεννούν τα καραβάνια των προσφύγων και σκορπίζουν τη δυστυχία στους λαούς της περιοχής.

Απέναντι στην κυβερνητική πολιτική της υποτέλειας σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που επιβεβαίωσε με το χειρότερο για το λαό τρόπο και η επίσκεψη Τσίπρα στον Τράμπ, επίσκεψη που δένει ακόμα πιο σφιχτά τη χώρα μας στο άρμα των πολεμικών κινήσεων και επιδιώξεων των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή. 

Ενάντια στην αντιμεταναστευτική πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ που τσαλαπατά ακόμα και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των ξεριζωμένων κομματιών των λαών, όπως συμβαίνει και στο Κέντρο κράτησης της Σάμου όπου χιλιάδες παιδιά, γυναίκες και άντρες βρίσκονται στα όρια της απόγνωσης.

Κόντρα και ενάντια στο ρατσισμό-εθνικισμό-φασισμό, και την ένταση των πιο μαύρων κραυγών περί «ταγμάτων εφόδου» κλπ, που δημόσια ακούγονται τον τελευταίο καιρό από την “ΣΑΜΟΣ SOS” στα χωριά και τις πλατείες του νησιού μας"..

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη του συλλαλητηρίου:



Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα, Κυριακή 22 Οκτωβρίου, διεξάγεται στην πόλη της Σάμου η πανσαμιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό που διοργανώνει η κίνηση πολιτών "Σάμος SOS".