AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Ιουν 2018

Στη Σάμο η πυραυλάκατος του ΠΝ "Τρουπάκης" - Επισκέψιμη ώς την Κυριακή

Φωτογραφία: Νίκος Κατρακάζος/Facebook

Την ευκαιρία να ανεβούν σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, και συγκεκριμένα στην πυραυλάκατο Ρ23 "Υποπλοίαρχος Τρουπάκης"   , έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι στην πόλη της Σάμου.
 
Το πλοίο, τύπου La Combattante III, ανήκει στα Ταχέα Περιπολικά Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ). Παρελήφθη από το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό το 1977 και σήμερα έχει κυβερνήτη τον πλωτάρχη ΠΝ Νικόλαο Αγιαννίτη.
 
Έδεσε στο Βαθύ μετά την ολοκλήρωση της άσκησης "Καταιγίς 2018", για να συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, υπό τον τίτλο "Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος", και είναι επισκέψιμο στο κοινό, το Σάββατο 12-7μμ και την Κυριακή από 10.00-13.00.
 
Ήδη σε αυτό ξεναγήθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του τοπικού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Ελισσαίος Μαυρατζώτης.
 
"Είχαμε τη χαρά σήμερα να το επισκεφτούμε. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα, για την άριστη επιχειρησιακή τους ετοιμότατα, αλλά πάνω από όλα για την πολύ υψηλή αίσθηση του καθήκοντος που τους διακατέχει" ανέφερε, μέσω Facebook, ο κ. Κατρακάζος.
 
Δείτε εικόνες που ο ίδιος ανέβασε στο Διαδίκτυο από την επίσκεψή του αυτή στην πυραυλάκατο!
 


 
Δείτε και επιπλέον φωτογραφίες του "Τρουπάκης" από το αρχείο του Πολεμικού Ναυτικού!
 






 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com