AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Οκτ 2018

Στους Βουρλιώτες η "Ανατροπή"

 
Την Τοπική Κοινότητα των Βουρλιωτών επισκέφθηκαν την περασμένη Πέμπτη μέλη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή".
 
Στην κοινότητα αυτή ανήκουν τα Αυλάκια, ο Κάμπος και το μοναστήρι της Παναγίας του Βροντά, το οποίο θεωρείται το παλαιότερο μοναστήρι της Σάμου, χτισμένο στις αρχές του εποικισμού του νησιού.
 
Κατά την επίσκεψη, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για διάφορα τοπικά θέματα, ενώ έγινε συζήτηση σχετική με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που παρατηρούνται στα χωριά της Σάμου.
 
 
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέλυσε τα ζητήματα αυτά και ενημέρωσε για τις προτάσεις που έχει η "Ανατροπή".
 
Σημαντικά ζητήματα που παρατηρούνται στην περιοχή των Βουρλιωτών και έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών κι ανήκουν στις προτεραιότητες της δημοτικής παράταξης για τη συγκεκριμένη περιοχή, είναι τα εξής:
 
1. Επίλυση προβλήματος επάρκειας νερού ύδρευσης (νέες μαστεύσεις, καθαρισμός, έλεγχος και αντικατάσταση δικτύου, νέες δεξαμενές).
 
2. Διάνοιξη δρόμου πάνω από το χωριό, από τον χώρο στάθμευσης-εστιατόριο "Βάκχος" μέχρι τη δεξαμενή, για λόγους πυροπροστασίας και για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.
 
3. Επίλυση προβλημάτων επάρκειας και τροφοδοσίας νερού άρδευσης και πλήρη αξιοποίηση του αρδευτικού δικτύου, από Πνακά προς τον Κάμπο.

Φωτογραφίες: "Ανατροπή"
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com