AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Οκτ 2018

Άμεση λύση για τον Μαραθόκαμπο ζητά από τα ΕΛΤΑ ο Δ. Σεβαστάκης

Μαραθόκαμπος. Φωτογραφία: Σταμάτης Γούναρης

Επιστολή προς τη διοίκηση των ΕΛΤΑ σχετικά για το ζήτημα του γραφείου τους στον Μαραθόκαμπο έστειλε σήμερα ο βουλευτής Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης, μετά και από προηγούμενη προφορική επικοινωνία για το θέμα.
 
Πιο αναλυτικά, απευθυνόμενος στον γενικό εμπορικό διευθυντή των Ελληνικών Ταχυδρομείων, Σάββα Δάνδολο, ο κ. Σεβαστάκης επισημαίνει ότι "για μεγάλο πλέον χρονικό διάστημα η κωμόπολη του Μαραθοκάμπου Σάμου δεν εξυπηρετείται ως προς την προσωπική και υπηρεσιακή αλληλογραφία των κατοίκων, καθώς και ως προς τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΕΛΤΑ. Ο λόγος είναι ότι έκλεισε το τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ και ως υποκατάστατο επελέγη η πρακτόρευση. Στην πορεία ηγέρθησαν υπηρεσιακά ζητήματα που επέβαλαν τη διακοπή της συνεργασίας με τους πράκτορες. Διάδοχη, μόνιμη λύση δεν βρέθηκε.
 
Παροδικά ο Μαραθόκαμπος εξυπηρετείται από την πράκτορα του χωριού Πλάτανος, μη διαθέτοντας όμως δικό της χώρο, αναγκάζεται να κάνει τις εξυπηρετήσεις και συναλλαγές στον μικρό χώρο των ΚΕΠ, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η λειτουργία του. Οι υπόλοιπες χωρικές επιλογές είναι καφενειακοί χώροι, απολύτως ακατάλληλοι και για την υπηρεσιακή αξιοπιστία, πολύ περισσότερο για την περιφρούρηση απορρήτου αλληλογραφίας κλπ.
 
Διερμηνεύοντας την κόπωση και το αίσθημα αδιεξόδου των κατοίκων, παρακαλώ όπως αναζητηθεί εκ νέου και ταχέως αξιόπιστη και λειτουργική λύση. Πρωτίστως επαναλειτουργία του γραφείου των ΕΛΤΑ ή επιλογή αποκλειστικού νέου συνεργάτη για τον Μαραθόκαμπο Σάμου, αντιστοιχούντα στα κανονιστικά πρωτόκολλα της υπηρεσίας σας.
 
Παρακαλώ επισπεύστε τη διαδικασία αφού ένας σοβαρός αριθμός κατοίκων του τέως Καποδιστριακού Δήμου παραμένει χωρίς ποιοτικές ταχυδρομικές υπηρεσίες" αναφέρει ο βουλευτής Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com