AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Οκτ 2018

Έτοιμη για την Α2 βόλεϊ η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου

Φωτογραφίες από τη σελίδα του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκου Κατρακάζου, στο facebook

Το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Κέρκη Μαραθοκάμπου, που εκπροσωπεί τη Σάμο στην Α2 Εθνική κατηγορία, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο σειρά εκδηλώσεων ενόψει της έναρξης της αθλητικής σεζόν 2018-2019.

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν τουρνουά προετοιμασίας που συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, το πρωί του Σαββάτου, ο Κέρκης νίκησε με σκορ 3-2 τον Φοίβο Μελισσίων, ομάδα που αγωνίζεται στον άλλο όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σάμου, κ. Ευσέβιο, ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, έγινε η παρουσίαση των παικτών, της νέας επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης, καθώς και των χορηγών του τμήματος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε στη σελίδα του στο facebook για την ομάδα: "Ο ΚΕΡΚΗΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ, η ομάδα μας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία στο βόλεϊ, ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με εκδήλωση, όπου μετά τον αγιασμό που τέλεσε ο Μητροπολίτης μας παρουσιάστηκε η φανέλα της ομάδας για τη νέα χρονιά και τιμήθηκαν αυτοί που στηρίζουν την όλη προσπάθεια. 

Ευχαριστώ τα παιδιά για τη τιμή που μου έκαναν προσφέροντας μου τιμητική πλακέτα. 


Θα είμαστε και φέτος δίπλα τους."

Στη συνέχεια ο Κέρκης νίκησε στο κλειστό του Καρλοβάσου με 3-2 την Καλαμάτα, ομάδα που αγωνίζεται και αυτή στον άλλο όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας. Έτσι η σαμιώτικη ομάδα κατέκτησε και τον τίτλο του φιλικού τουρνουά.

Στον συγκεκριμένο αγώνα τιμήθηκαν και πρώην παίκτες της ομάδας οι οποίοι βοήθησαν τα τελευταία χρόνια με την αγωνιστική τους παρουσία και όχι μόνο.

Ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, δήλωσε τη στήριξη του δήμου Σάμου στη φετινή προσπάθεια της ομάδας: "Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου με αξιώσεις συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο πρωτάθλημα βόλεϊ Α2. Προβάλλει τον τόπο, προβάλλει το νησί, ενισχύει την αθλητική παράδοση στη Σάμο. Συγχαρητήρια στους χορηγούς. Ο Δήμος Σάμου ενισχύει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια!"


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com